Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti34g169kcal8.4g11.2g9.7g9.6g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g25g14kcal1.5g0.7g0.5g25g
Vesi676g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g101g335kcal11.1g63.9g2.8g12.2g
Auringonkukansiemen 68g401kcal15.5g8.5g33.4g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1809g1837kcal73g168.6g92.8g101.8g
Valittu annoskoko905g918kcal36.5g84.3g46.4g50.9g
Annoskoko puolitettuna452g459kcal18.3g42.2g23.2g25.5g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366502