Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 4000g1354kcal122.4g196g4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1020g4140kcal0g1019g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g120g480kcal0g118.8g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g1960g1372kcal235.2g78.4g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18080g24340kcal1147.2g4285.6g233g72.8g
Valittu annoskoko9040g12170kcal573.6g2142.8g116.5g36.4g
Annoskoko puolitettuna4520g6085kcal286.8g1071.4g58.3g18.2g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254886