Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper1201g8646kcal12g12g960.6g0g
Sokeri 636g2583kcal0g635.8g0g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Ruisjauho Pirkka2402g7325kcal233g1465g48g360.2g
Mustikka4803g1600kcal24g307.4g19.2g158.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g40412kcal541.2g4863g2055.6g1037.8g
Valittu annoskoko9072g20206kcal270.6g2431.5g1027.8g518.9g
Annoskoko puolitettuna4536g10103kcal135.3g1215.8g513.9g259.5g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277