Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5997g1265kcal72g203.9g12g125.9g
Hirvenjauheliha oma saalis1999g2239kcal439.8g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Voi 112g812kcal1.3g0.4g91g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g9110kcal1040.8g500.8g329.6g291.6g
Valittu annoskoko9072g4555kcal520.4g250.4g164.8g145.8g
Annoskoko puolitettuna4536g2278kcal260.2g125.2g82.4g72.9g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407