Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6000g1266kcal72g204g12g126g
Hirvenjauheliha oma saalis2000g2240kcal440g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Voi 112g813kcal1.3g0.4g91.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18152g9114kcal1041.2g501g329.8g291.8g
Valittu annoskoko9076g4557kcal520.6g250.5g164.9g145.9g
Annoskoko puolitettuna4538g2279kcal260.3g125.3g82.5g73g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407