Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g134g467kcal6.7g93.5g8g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g134g187kcal7.3g25.4g6g0g
Vispikerma Flora 20%134g294kcal4g6.7g26.7g0g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Mansikka 467g218kcal2.3g39.3g0.9g8.9g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka33g13kcal0.3g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1816g2411kcal41.2g349.4g83.2g17.8g
Valittu annoskoko908g1205kcal20.6g174.7g41.6g8.9g
Annoskoko puolitettuna454g603kcal10.3g87.4g20.8g4.5g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397