Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g1335g4674kcal66.8g934.7g80.1g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g1335g1869kcal73.4g253.7g60.1g0g
Vispikerma Flora 20%1335g2938kcal40.1g66.8g267.1g0g
Sokeri 67g271kcal0g66.7g0g0g
Mansikka 4674g2175kcal23.4g392.6g9.3g88.8g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka334g127kcal3.3g31.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18160g24106kcal414g3491.8g833.2g177.6g
Valittu annoskoko9080g12053kcal207g1745.9g416.6g88.8g
Annoskoko puolitettuna4540g6027kcal103.5g873g208.3g44.4g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397