Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 4021g1361kcal123g197g4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1046g3587kcal106.5g731.9g12.5g36.6g
Kananmuna kuoreton 885g1262kcal110.6g2.7g90.7g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1025g4162kcal0g1024.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g121g483kcal0g119.4g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g1970g1379kcal236.4g78.8g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18176g24469kcal1153g4308.4g234.2g73.2g
Valittu annoskoko9088g12235kcal576.5g2154.2g117.1g36.6g
Annoskoko puolitettuna4544g6117kcal288.3g1077.1g58.6g18.3g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254886