Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 27g7.4kcal0.3g1.1g0.1g0.6g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g13g13kcal2.7g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi 0.9g6.5kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g62kcal6.4g2.8g2.2g1.4g
Valittu annoskoko91g31kcal3.2g1.4g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna46g15kcal1.6g0.7g0.6g0.4g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.5g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203834