Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 151g520kcal15.4g106g1.8g5.3g
Sokeri 74g301kcal0g74.2g0g0g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Rasvaton maito valio466g154kcal15.4g22.8g0g0g
Kananmuna, annos 65g151g191kcal16.7g0.5g13.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g58g425kcal0.6g0.6g46.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g3215kcal96.6g416.2g124g10.6g
Valittu annoskoko910g1608kcal48.3g208.1g62g5.3g
Annoskoko puolitettuna455g804kcal24.2g104.1g31g2.7g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412