Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Sokeri 272g1104kcal0g271.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 160g528kcal3.2g4.8g56g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Ruokasooda 4g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4g12kcal0.4g2.4g0.3g1.1g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1824g7065kcal85g923.4g332g20.4g
Valittu annoskoko912g3533kcal42.5g461.7g166g10.2g
Annoskoko puolitettuna456g1766kcal21.3g230.9g83g5.1g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465