Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g300g2700kcal0g0g300g0g
Tomaattimurska 4000g1176kcal22.4g212g8g76g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g4000g6800kcal760g0g400g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Valkosipuli 200g217kcal15.8g32.6g1.2g4.2g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g50g185kcal6.5g31g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18240g22537kcal1626.8g614.6g1428.8g188g
Valittu annoskoko9120g11269kcal813.4g307.3g714.4g94g
Annoskoko puolitettuna4560g5634kcal406.7g153.7g357.2g47g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773