Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1200g8705kcal14.3g4.8g975.6g0g
Sokeri 2720g11041kcal0g2717.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1600g5282kcal32g48g560g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2600g8921kcal264.9g1820g31.2g91g
Ruokasooda 40g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g40g124kcal4.4g24g2.8g11.2g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18240g70656kcal851.2g9233.4g3319.6g204.4g
Valittu annoskoko9120g35328kcal425.6g4616.7g1659.8g102.2g
Annoskoko puolitettuna4560g17664kcal212.8g2308.4g829.9g51.1g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465