Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g540g1728kcal5.4g421.2g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g540g4860kcal0g0g540g0g
Punajuuri 8100g3109kcal81g558.9g16.2g202.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18360g19394kcal172.8g1960.2g1112.4g405g
Valittu annoskoko9180g9697kcal86.4g980.1g556.2g202.5g
Annoskoko puolitettuna4590g4848kcal43.2g490.1g278.1g101.3g
Arvot/100g100g106kcal0.9g10.7g6.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82634