Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g16g116kcal0.2g0.2g12.7g0g
Sokeri 17g68kcal0g16.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.6g0g1.3g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g7.9g4.8kcal0.3g0.6g0.2g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g71kcal2.1g14.4g0.2g0.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1g3.5kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Marianne crush 150g12g51kcal0.1g10.2g1g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.7kcal0g0g0.5g0g
Sokeri 0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0.1kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0.5g2.1kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g702kcal9.4g89.8g32.4g2.4g
Valittu annoskoko92g351kcal4.7g44.9g16.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna46g175kcal2.4g22.5g8.1g0.6g
Arvot/100g100g382kcal5.1g48.9g17.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050