Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g159g1158kcal1.6g1.6g126.9g0g
Sokeri 169g684kcal0g168.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 131g187kcal16.4g0.4g13.4g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g79g48kcal2.9g5.8g1.6g0g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 206g708kcal21g144.4g2.5g7.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 10g35kcal1.8g1g2.1g2.9g
Marianne crush 150g119g512kcal1.4g102.3g10g2g
Voi, 1 tl, 5 g6.4g47kcal0.1g0.1g5.1g0g
Sokeri 6.8g28kcal0g6.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.3g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g3.2g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.3g29kcal0.8g5.8g0.1g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.5kcal0.1g0g0.1g0.1g
Marianne crush 150g4.8g21kcal0.1g4.2g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g7014kcal94.4g901.6g325.6g25.2g
Valittu annoskoko920g3507kcal47.2g450.8g162.8g12.6g
Annoskoko puolitettuna460g1754kcal23.6g225.4g81.4g6.3g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050