Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 6400g4049kcal192g307.2g224g0g
Sokeri 1020g4140kcal0g1019g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18424g30891kcal627.2g2757.6g1929.2g0.4g
Valittu annoskoko9212g15446kcal313.6g1378.8g964.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna4606g7723kcal156.8g689.4g482.3g0.1g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979