Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5251g8717kcal997.7g0g525.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g683g2185kcal61.4g355g41g61.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2626g1684kcal84g126.6g91.9g0.3g
Kananmuna kuoreton 656g936kcal82.1g2g67.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g27045kcal2450.4g967.2g1450.6g123.4g
Valittu annoskoko9216g13522kcal1225.2g483.6g725.3g61.7g
Annoskoko puolitettuna4608g6761kcal612.6g241.8g362.7g30.9g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110