Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g564g959kcal107.2g0g56.4g0g
Kananmuna kuoreton 78g111kcal9.7g0.2g8g0g
Sipuli 282g85kcal3.5g13.5g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g2311kcal240.8g27.4g130g9.6g
Valittu annoskoko924g1155kcal120.4g13.7g65g4.8g
Annoskoko puolitettuna462g578kcal60.2g6.9g32.5g2.4g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176