DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 4800g1333kcal57.1g194.9g9.6g100.8g
Porkkana 960g314kcal6g53.4g1.9g24.5g
Ruokasuola jodioitu 80g2kcal0.5g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)1440g11088kcal14.4g14.4g1224g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 1600g2819kcal30.1g49.6g272g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)192g38kcal0g12.5g0g0g
Sokeri 160g649kcal0g159.8g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18496g32576kcal219.6g981.4g3016g259g
Valittu annoskoko9248g16288kcal109.8g490.7g1508g129.5g
Annoskoko puolitettuna4624g8144kcal54.9g245.4g754g64.8g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273904