Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt350g245kcal9.1g22.8g11.2g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Arla Apetina Feta 3%175g193kcal31.5g3.5g5.2g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1855g2065kcal215.6g57.6g103g4g
Valittu annoskoko928g1033kcal107.8g28.8g51.5g2g
Annoskoko puolitettuna464g516kcal53.9g14.4g25.8g1g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211