DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 4817g1338kcal57.3g195.6g9.6g101.1g
Porkkana 963g315kcal6g53.6g1.9g24.6g
Ruokasuola jodioitu 80g2.1kcal0.5g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)1445g11126kcal14.4g14.4g1228.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 1606g2828kcal30.2g49.8g272.9g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)193g39kcal0g12.5g0g0g
Sokeri 161g652kcal0g160.4g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.8g6.2g0.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g32689kcal220.4g985g3026.2g260g
Valittu annoskoko9280g16344kcal110.2g492.5g1513.1g130g
Annoskoko puolitettuna4640g8172kcal55.1g246.3g756.6g65g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273904