Raparperipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää muna hyvin sekoittaen.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle, nosta hiukan reunoja.

Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.

Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.

Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.

Kaada seos piirakan päälle.

Paista n.200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ammumariu

Ammumariu sanoi...

Kuuluu kaksi munaa yksi taikinaan ja yksi raparperisekoitukseen, ei jostain syystä ottanut kaksi munaa..

perjantai 20.05.2011 klo 11:15

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1084g7865kcal12.9g4.3g881.5g0g
Sokeri 614g2494kcal0g613.8g0g0g
Muna, annos 60g434g380kcal32.8g3.6g26.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 940g3224kcal95.7g657.7g11.3g32.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 434g1452kcal0.3g353.9g0.2g6.1g
Leivinjauhe 36g64kcal1.9g13.7g0g0.2g
Raparperi 3614g1217kcal24.9g198.8g3.6g50.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1446g927kcal46.3g69.7g50.6g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g72g289kcal0g71.6g0g0g
Sokeri614g2494kcal0g613.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18576g40813kcal429.6g5201.8g1947g179.8g
Valittu annoskoko9288g20407kcal214.8g2600.9g973.5g89.9g
Annoskoko puolitettuna4644g10203kcal107.4g1300.5g486.8g45g
Arvot/100g100g220kcal2.3g28g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234205