Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3602g2161kcal54g468.3g3.6g32.4g
Sipuli (kuorittu)660g178kcal8.6g31.7g1.3g11.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2402g5464kcal456.3g0g408.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g90g2.7kcal0g0.9g0.9g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1201g1021kcal16.8g52.8g84.1g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g18g31kcal1.4g5.8g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1201g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 84g743kcal0g0g84.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18576g19203kcal1074.2g1119g1164.8g87.2g
Valittu annoskoko9288g9601kcal537.1g559.5g582.4g43.6g
Annoskoko puolitettuna4644g4801kcal268.6g279.8g291.2g21.8g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082