Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.2g0g3.3g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 7g16kcal1.1g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Pasta, Pirkka Gnocchi14g51kcal1.7g10.6g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g255kcal18.4g23.6g9.6g2.2g
Valittu annoskoko94g128kcal9.2g11.8g4.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna47g64kcal4.6g5.9g2.4g0.6g
Arvot/100g100g136kcal9.8g12.6g5.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519