Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g9g34kcal2.6g0.2g2.5g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g23g60kcal4.2g0.8g4.5g0.1g
Ranskankerma Valio11g32kcal0.3g0.4g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g339kcal22g3g26.8g0.2g
Valittu annoskoko94g169kcal11g1.5g13.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna47g85kcal5.5g0.8g6.7g0.1g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.6g14.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181357