Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl44g58kcal5.7g0.1g3.6g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g26g105kcal0g25.8g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g7.3g25kcal0.9g4.9g0.2g0g
Perunajauhot,rainbow15g48kcal0g12g0g0.2g
Leivontamargariini Euroshopper1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g498kcal13.2g86g10.4g0.4g
Valittu annoskoko94g249kcal6.6g43g5.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna47g125kcal3.3g21.5g2.6g0.1g
Arvot/100g100g265kcal7g45.8g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746