Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow25g88kcal2g19.5g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g417kcal23.2g40.6g18g1.4g
Valittu annoskoko94g209kcal11.6g20.3g9g0.7g
Annoskoko puolitettuna47g104kcal5.8g10.2g4.5g0.4g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.6g9.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54728