Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g3002g510kcal57g63g6g0g
Vesi3336g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1334g4537kcal26.7g40g467g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1668g4670kcal316.9g0g366.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18680g19434kcal801.2g206g1679.8g0g
Valittu annoskoko9340g9717kcal400.6g103g839.9g0g
Annoskoko puolitettuna4670g4859kcal200.3g51.5g420g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102