Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1558g5344kcal158.7g1090.3g18.7g54.5g
Sokeri 764g3100kcal0g763g0g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka30g120kcal0g29.7g0g0g
Rasvaton maito valio4792g1582kcal158.1g234.8g0g0g
Kananmuna, annos 65g1558g1963kcal171.3g4.7g140.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g599g4373kcal6g6g479.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g33067kcal991.4g4279.6g1276.2g109.2g
Valittu annoskoko9360g16533kcal495.7g2139.8g638.1g54.6g
Annoskoko puolitettuna4680g8267kcal247.9g1069.9g319.1g27.3g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412