Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl38g338kcal0g0g37.5g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal95g0g50g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow250g875kcal20g195g1.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1875g4168kcal232.8g406.2g178.6g15g
Valittu annoskoko938g2084kcal116.4g203.1g89.3g7.5g
Annoskoko puolitettuna469g1042kcal58.2g101.6g44.7g3.8g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54728