Piupaun ananaspiirakkal

30 cm halkasija piirakkavuoka.

Sekoita murotaikina ainekset (venhäjauho, sokeri ja leivinjauho) keskenään pehmeään voihin ja levitä piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Valuta mehut ananaksista ja sekoita loput täyteainekset keskenään ja kaasa vuokaan.

n. 20 min 200 asteisessa uunissa..

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Troopm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g16g112kcal0.2g0.2g12.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai20g71kcal2.4g14.4g0.4g0.6g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 23g65kcal0.5g0.7g6.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4.2kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g15g8.7kcal0.1g2.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g648kcal7.8g63.8g40.2g1.6g
Valittu annoskoko94g324kcal3.9g31.9g20.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna47g162kcal2g16g10.1g0.4g
Arvot/100g100g344kcal4.1g33.8g21.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293949