Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruisjauho Pirkka25g76kcal2.4g15.2g0.5g3.7g
Mustikka50g17kcal0.3g3.2g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g421kcal5.6g50.4g21.4g10.8g
Valittu annoskoko94g210kcal2.8g25.2g10.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna47g105kcal1.4g12.6g5.4g2.7g
Arvot/100g100g223kcal3g26.7g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277