Rahka-vaniljavaahto ja marjat

Vaahdota vaniljakastike.

Lisää joukkoon sekoittaen rahka ja makeutusaine sekä vaniljasokeri.

Laita kerroksittain marjoja ja rahka-vaniljavaahtoa korkeaan lasiin tai läpinäkyvään kulhoon.

Kaunista!
Nauti!
Halutessasi voit käyttää marjojen tilalla myös hedelmiä.

Pinnan voi koristella esim 1 tl Marianne-rouhetta tai muutamalla lastulla suklaata!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Markelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio70g46kcal7g2.9g0.2g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)23g44kcal1.1g3.7g2.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g188kcal16.2g15.2g6g0g
Valittu annoskoko95g94kcal8.1g7.6g3g0g
Annoskoko puolitettuna47g47kcal4.1g3.8g1.5g0g
Arvot/100g100g100kcal8.6g8g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160002