Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 38g21kcal0.6g5g0.1g0.3g
Sipuli 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g16g50kcal3.1g0.1g4.1g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g267kcal13.6g11g19.4g0.8g
Valittu annoskoko95g134kcal6.8g5.5g9.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna47g67kcal3.4g2.8g4.9g0.2g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.8g10.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874