Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1104g1575kcal138g3.3g113.2g0g
Sokeri 1706g6926kcal0g1704.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g80g321kcal0g79.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1957g6850kcal234.9g1389.7g41.1g58.7g
Voi 1506g10922kcal17.9g6g1224g0g
Maito, Kevyt1004g462kcal32.1g48.2g15.1g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 2007g897kcal3.8g189.1g2g36.1g
Leivinjauhe 75g132kcal3.9g28.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g56170kcal861.2g6897.8g2790.8g190.4g
Valittu annoskoko9440g28085kcal430.6g3448.9g1395.4g95.2g
Annoskoko puolitettuna4720g14043kcal215.3g1724.5g697.7g47.6g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760