Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.2533g13929kcal25.3g25.3g1519.6g0g
Sokeri 2153g8738kcal0g2150.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g101g405kcal0g100.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 2089g2981kcal261.2g6.3g214.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2469g8473kcal251.6g1728.5g29.6g86.4g
Leivinjauhe 127g223kcal6.6g47.9g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18944g69496kcal1089.4g8117.8g3526.8g174g
Valittu annoskoko9472g34748kcal544.7g4058.9g1763.4g87g
Annoskoko puolitettuna4736g17374kcal272.4g2029.5g881.7g43.5g
Arvot/100g100g367kcal5.8g42.9g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059