Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1600g5440kcal224g896g107.2g176g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Mansikka 4000g1861kcal20g336g8g76g
Raparperi 2400g808kcal16.6g132g2.4g33.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18960g33346kcal540.2g4093g1536g571.2g
Valittu annoskoko9480g16673kcal270.1g2046.5g768g285.6g
Annoskoko puolitettuna4740g8337kcal135.1g1023.3g384g142.8g
Arvot/100g100g176kcal2.8g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126557