Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit150g39kcal1.4g7.2g0.5g3.5g
Peruna, keskikokoinen 60g263g158kcal3.9g34.2g0.3g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.8g9kcal0.5g0.1g0.8g0g
Nakki,popsi grillinakki150g389kcal18g8.4g31.5g0.3g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g3.8g25kcal0g0g2.8g0g
Maustepippuri, annos 1g3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1899g1239kcal47.6g99.8g71.8g12.4g
Valittu annoskoko950g620kcal23.8g49.9g35.9g6.2g
Annoskoko puolitettuna475g310kcal11.9g25g18g3.1g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.3g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468