Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 802g5818kcal9.5g3.2g652g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1604g5454kcal224.6g898.3g107.5g176.4g
Sokeri 682g2767kcal0g681g0g0g
Mansikka 4010g1866kcal20.1g336.9g8g76.2g
Raparperi 2406g810kcal16.6g132.3g2.4g33.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g33430kcal541.6g4103.4g1539.8g572.6g
Valittu annoskoko9504g16715kcal270.8g2051.7g769.9g286.3g
Annoskoko puolitettuna4752g8358kcal135.4g1025.9g385g143.2g
Arvot/100g100g176kcal2.8g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126557