Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g5804g9867kcal1102.8g0g580.4g0g
Kananmuna kuoreton 798g1138kcal99.8g2.4g81.8g0g
Sipuli 2902g878kcal36.3g139.3g5.8g49.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g23766kcal2477.8g283.4g1336g98.6g
Valittu annoskoko9504g11883kcal1238.9g141.7g668g49.3g
Annoskoko puolitettuna4752g5942kcal619.5g70.9g334g24.7g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176