KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g748g4112kcal74.8g170.5g320g0g
Voi, 1 tl, 5 g1994g14554kcal19.9g19.9g1595g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton498g1595kcal115.1g52.3g103.7g0g
Makeutusjauhe, Pirkka997g3728kcal12g917.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)4984g6280kcal548.3g15g448.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g299g1794kcal71.8g19.7g161.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g64128kcal1683.8g2389g5257.6g0g
Valittu annoskoko9520g32064kcal841.9g1194.5g2628.8g0g
Annoskoko puolitettuna4760g16032kcal421g597.3g1314.4g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156