Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Tomaatti 333g76kcal1.9g11.5g1g4.7g
Kasvisliemikuutio 7.3g22kcal0.7g1g1.7g0.1g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 533g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g343kcal8g36.6g15g12.8g
Valittu annoskoko954g171kcal4g18.3g7.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna477g86kcal2g9.2g3.8g3.2g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96781