Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt3600g2520kcal93.6g234g115.2g10.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3600g5976kcal684g0g360g0g
Arla Apetina Feta 3%1800g1980kcal324g36g54g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19080g21244kcal2217.2g591.8g1060.6g40g
Valittu annoskoko9540g10622kcal1108.6g295.9g530.3g20g
Annoskoko puolitettuna4770g5311kcal554.3g148g265.2g10g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211