Raparperipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää muna hyvin sekoittaen.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle, nosta hiukan reunoja.

Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.

Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.

Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.

Kaada seos piirakan päälle.

Paista n.200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ammumariu

Ammumariu sanoi...

Kuuluu kaksi munaa yksi taikinaan ja yksi raparperisekoitukseen, ei jostain syystä ottanut kaksi munaa..

perjantai 20.05.2011 klo 11:15

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Muna, annos 60g4.5g4kcal0.3g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.9g0.1g0.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.5g15kcal0g3.7g0g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 38g13kcal0.3g2.1g0g0.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 15g10kcal0.5g0.7g0.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Sokeri6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g425kcal4.4g54g20.2g1.8g
Valittu annoskoko97g213kcal2.2g27g10.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna48g106kcal1.1g13.5g5.1g0.5g
Arvot/100g100g220kcal2.3g27.9g10.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234205