J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 77g27kcal0.1g5.5g0.1g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 5.7g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g14g56kcal0g13.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g166kcal0.2g38.8g0.2g3g
Valittu annoskoko97g83kcal0.1g19.4g0.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna48g41kcal0.1g9.7g0.1g0.8g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403