Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg52g28kcal0.7g5.9g0.1g0g
Atria kevyt jauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g13g16kcal0.4g0.5g1.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl10g8.9kcal0.1g0.5g0.7g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g175kcal10.4g13.8g8.4g0g
Valittu annoskoko97g88kcal5.2g6.9g4.2g0g
Annoskoko puolitettuna48g44kcal2.6g3.5g2.1g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643