Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 33g169kcal5.4g0g16.7g0g
Herkkusieni 8.8g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Pasta Torino tumma27g96kcal4.9g16.2g1.1g1.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)22g19kcal0.2g0.8g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g573kcal21.6g34.6g38.6g3.6g
Valittu annoskoko97g287kcal10.8g17.3g19.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna49g143kcal5.4g8.7g9.7g0.9g
Arvot/100g100g296kcal11.1g17.9g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201