Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl4460g5888kcal584.3g13.4g370.2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g2640g10720kcal0g2640.3g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g743g2602kcal96.6g505.5g17.8g0g
Perunajauhot,rainbow1512g4900kcal1.5g1225.1g1.5g21.2g
Leivontamargariini Euroshopper179g1292kcal1.8g1.8g143.6g0g
Leivinjauhe 64g113kcal3.3g24.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g51028kcal1375g8820.6g1066.2g43g
Valittu annoskoko9600g25514kcal687.5g4410.3g533.1g21.5g
Annoskoko puolitettuna4800g12757kcal343.8g2205.2g266.6g10.8g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746