Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)6000g4080kcal96g894g6g0g
Emmental, punaleima 17%1200g3480kcal408g0g204g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g2400g2040kcal33.6g105.6g168g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g19200kcal1075.2g1999.2g756g14.4g
Valittu annoskoko9600g9600kcal537.6g999.6g378g7.2g
Annoskoko puolitettuna4800g4800kcal268.8g499.8g189g3.6g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629